Lediga jobb

Är du intresserad av att hjälpa våra kunder med deras flyttbehov?
Vi söker nu fler medarbetare som vill ha ett varierande jobb där ingen dag är den andra lik. Tillsammans med vår övriga personal, utför du flyttuppdrag åt privatpersoner och företag. Vi arbetar såväl lokalt, nationellt och internationellt, så arbetet innebär resor i hela Europa. Vi erbjuder anställning på heltid, eller deltid som extrapersonal.

Är du intresserad? Vi tillsätter personal löpande och du är välkommen att höra av dig till oss för nästa steg. Ring oss på 036-12 85 75 eller skriv några rader via mejl på info@allflytt-jonkoping.se
Vi ser fram emot att höra från dig!

Bra att veta

Flyttråd

Att flytta kräver en hel del arbete och förberedelser. Då är det givetvis extra viktigt att det fungerar bra med den flyttfirma du väljer att anlita. Börja med att kontrollera att flyttfirman tillämpar Bohag 2010 (allmänna bestämmelser för bohagsflytt). Om firman tillämpar dessa minskar du risken för problem vid en eventuell reklamation. Dessutom har du ett starkare konsumentskydd.

Mer info

KVALITÉ & MILJÖ

Vårt arbete med kvalitets- miljö- och trafiksäkerhetsfrågor ska vara förebyggande med ambitionen att hela tiden förbättra oss på dessa områden. På detta sätt ska vi säkerhetställa att vi uppfyller de krav som ställs på oss från kunder, samarbetspartners, branschorganisationer och lagstiftning.

Mer info

Vad kostar våra tjänster?

Nyheter

Nykomling i vagnparken
Ännu en fantastisk morgon!
På väg tillbaks från ett uppdrag i Visby
Äntligen helg