Kontorsflytt i Jönköping

Vi erbjuder effektiv kontorsflytt i Jönköping och hjälper även till med planering och instruktioner – allt för att göra er flytt så smidig som möjligt!

Så här kan det gå till

Vi tömmer alltid ert kontor i en viss ordning. Då lastas och lossas möblerna också i en bestämd ordning och hamnar i rätt rum på det nya kontoret omedelbart. Vi arbetar med ett enkelt men väl fungerande märksystem. Det bidrar till att skapa ordning och reda och till ett effektivt arbetssätt.

Våra flyttningar går snabbt

För att eliminera alla flaskhalsar kan vi jobba med två flyttlag. Ett som tömmer det gamla kontoret, och ett som bär in och möblerar på den nya adressen.

Planeringen är viktig inför kontorsflytten.

Oavsett om kontoret är litet eller stort, behöver du som företagare veta att flytten sker så smidigt som möjligt. Planering av en företagsflytt är därför mycket viktig. Förutom att det ska gå snabbt ska den också ske på ett säkert sätt. Vi tycker till och med att du ska kunna se fram emot din nästa kontorsflytt. Vi på flyttfirman Allflytt i Jönköping ser till att ditt nya kontor står på plats i tid.

Vi erbjuder dessutom flyttstädning. Läs mer om flyttstädning här. Vill du ha en offert? Räkna ut ditt pris här, eller ring oss direkt på 036-128575.