Lediga jobb

Är du intresserad av att hjälpa våra kunder med deras flyttbehov?
Vi söker nu fler medarbetare som vill ha ett varierande jobb där ingen dag är den andra lik. Tillsammans med vår övriga personal, utför du flyttuppdrag åt privatpersoner och företag. Vi söker personal både för våra lokala uppdrag runt Jönköping och för våra internationella uppdrag i Europa.Vi erbjuder anställning på heltid, eller deltid som extrapersonal.

Är du intresserad? Vi tillsätter personal löpande och du är välkommen att höra av dig till oss för nästa steg. Ring oss på 036-12 85 75 eller skriv några rader via mejl på info@allflytt-jonkoping.se
Vi ser fram emot att höra från dig!

Vad säger våra kunder?

Bra att veta

Marknadens bästa flyttlåda

Branschens bästa flyttlåda ger dig många fördelar.

Den kraftiga 5-lagers konstruktionen gör att den blir väldigt robust och hållbar.
Det finns flyttlådor som ser ut som flyttlådor, men som har mycket sämre material och hållbarhet.
Vår flyttlåda, som används av alla SMF-anslutna företag, håller för både transporter, lagring och återanvändning.

Du kan köpa den direkt av oss, eller låna för ditt behov när du anlitar oss.
Eller så kan du köpa den på Bauhaus, som vi har avtal med. Samma låda – samma kvalitet.
Läs mer på Bauhaus hemsida.

Mer info

Flyttråd

Att flytta kräver en hel del arbete och förberedelser. Då är det givetvis extra viktigt att det fungerar bra med den flyttfirma du väljer att anlita. Börja med att kontrollera att flyttfirman tillämpar Bohag 2010 (allmänna bestämmelser för bohagsflytt). Om firman tillämpar dessa minskar du risken för problem vid en eventuell reklamation. Dessutom har du ett starkare konsumentskydd.

Mer info

KVALITÉ & MILJÖ

Vårt arbete med kvalitets- miljö- och trafiksäkerhetsfrågor ska vara förebyggande med ambitionen att hela tiden förbättra oss på dessa områden. På detta sätt ska vi säkerhetställa att vi uppfyller de krav som ställs på oss från kunder, samarbetspartners, branschorganisationer och lagstiftning.

Mer info

GDPR

All hantering av personuppgifter uppfyller kraven enligt GDPR. Vi sparar bara namn, e-post och adressuppgifter i syfte att kunna ge förslag på flyttkostnader eller ställa kompletterande frågor.

Allflytt har säkra rutiner vid insamlandet av uppgifterna och vi har fullständiga register och styrdokument för hanteringen av personuppgifter. Du kan själv begära information om vad vi sparat om dig om du undrar.

 

Mer info

Vad kostar våra tjänster?

Nyheter