Lokal- & inrikesflytt

En stor del av vår produktion är privatkunder lokalt och nationellt. Vi hjälper dessutom gärna till med planering och instruktioner.

Tänker du flytta?

Vi utför flyttningar för dig som ska flytta lokalt inom Sverige. Genom samtransporter erbjuder vi dig bra priser. Oftast tar vi hand om hela bohaget, men det går också bra att anlita oss för flytt av enstaka möbler.

När det handlar om att packa ner saker har vi bra rutiner för detta. Föredrar du att packa ner dina saker själv, så är det givetvis också ok. Försäkringen gäller dock inte om du väljer att packa själv. Vi rekommenderar därför att vi tar hand om allt, dvs även själva packningen. Vi vill nämligen att du som kund ska känna dig trygg när du lämnar ditt hem i våra händer.

Ska du flytta utomlands?

Förutom lokalflytt och inrikesflytt erbjuder vi dessutom internationella flyttjänster. Vi har ett nära samarbete med flyttfirman Alfa Quality Moving, som har många års erfarenheter av internationella flyttjänster.

Vi erbjuder dessutom flyttstädning. Lär mer om flyttstädning här. Vill du ha en offert? Räkna ut ditt pris här, eller ring oss direkt på 036-128575.

Vi utgår ifrån Jönköping men är bl.a. verksamma inom följande områden